Ett brett utbud av tjänster

Otto Nilssons Byggnads AB utför alla slags reparationer, underhållsarbeten och om och tillbyggnader. Allt från det lilla till det större arbetet. Våra kunder är både statliga/kommunala och fastighetsägare. Vi tror på långsiktiga relationer och att vara en byggpartner för våra kunder. Många kommuner värdesätter detta och tecknar ramavtal med oss.

Service och reparationer

Våra kunder vet att Otto Nilssons Byggnads AB är en pålitlig partner när det gäller mindre och snabba uppdrag. Uppdragen varierar, från fönsterbyten och stambyten till mindre ombyggnader. Eftersom vi utför våra service- och reparationsarbeten till återkommande kunder har vi kunskap och erfarenhet av deras verksamheter. Det ger oss en fingertoppskänsla och förståelse för våra kunders behov.

Om- och tillbyggnader

Vi har resurser att utföra stora entreprenader, på total- eller generalentreprenad. Genom åren har vi utfört verksamhetsanpassningar på kontor, bostadsrättsföreningar, skolor och industrier. Vi utför alltid våra uppdrag med noggrann planering där flexibilitet och kommunikation är viktiga bitar. Det innebär att företaget eller skolan kan ha öppet som vanligt, hyresgästen kan bo i sitt hem och att industrier kan hålla igång produktionen utan onödiga driftstopp.

Försäkringsskador

På uppdrag av försäkringsbolag åtgärdar vi bland annat vattenskador och brandskador. Vi tar ett helhetsansvar från början till slut och återställer det skadade området till ursprungligt skick.